ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Προς οριστική διαγραφή του Ν. Ευαγγελάτου από την ΕΣΗΕΑ


Στην οριστική διαγραφή του Νίκου Ευαγγελάτου από τα μητρώα μελών της ΕΣΗΕΑ προχωράει άμεσα το Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά την απόφαση του δημοσιογράφου να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την... απόφαση της ΕΣΗΕΑ για τετράωρη στάση εργασίας (18:00 – 22:00) και μετέδωσε κανονικά την εκπομπή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι αποφασισμένα να τελειώνουν μια και καλή με τους απεργοσπάστες δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι απεργοσπάστες και ΕΣΗΕΑ δεν μπορούν να συνυπάρχουν .
Αμέσως μετά σειρά θα πάρουν και οι συνεργάτες του Ευαγγελάτου, από αρχισυντάκτη μέχρι και ρεπόρτερ οι οποίοι θα κληθούν από το ΠΠΣ να εξηγήσουν αν εργάστηκαν την Πέμπτη στη διάρκεια της στάσης εργασίας με δική τους πρωτοβουλία ή τους ζητήθηκε εκβιαστικά από.. Αλαφούζο και Ευαγγελάτο. Από τις απαντήσεις που θα δώσουν θα εξαρτηθεί το μέλλον τους στην ΕΣΗΕΑ.

-αναδημοσίευση από το μπλογκ anergoidimosiografoi