ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ραντεβού στα περίπτερα το Σάββατο (21 Απριλίου) δίνουν οι εργαζόμενοι του «Επενδυτή»

Κυκλοφορεί το Σάββατο 21 Απριλίου ο νέος «Επενδυτής». Η εφημερίδα, όπου θα απασχολούνται οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους στο παλιό φύλλο, θα εκδοθεί από τους Μπενέκο - Σκαναβή του «Ελεύθερου Τύπου». Οι εργαζόμενοι του «Επενδυτή» σε σημείωμά τους στο μπλογκ τους γράφουν:
Ο «Επενδυτής» δεν είναι πια στον… κόσμο του
Έπειτα από τρεις μήνες κινητοποιήσεων (απεργία, επίσχεση εργασίας κ.λπ.), καταφέραμε να κρατήσουμε την εφημερίδα ζωντανή, αλλά και τις θέσεις εργασίας μας, και επιστρέφουμε κοντά σας αυτό το Σάββατο. Η ηλεκτρονική σιωπή μας τις τελευταίες εβδομάδες οφείλεται στο ότι αποφύγαμε να τροφοδοτήσουμε φήμες και.. διαδικτυακά κουτσομπολιά, προτού να έχουμε κάτι σίγουρο στα χέρια μας.
Τώρα που η εφημερίδα οδεύει προς το πιεστήριο, θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε θερμά τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, παλιούς και νέους, που στήριξαν την αγωνιστική προσπάθεια μας, και φυσικά τους συναδέλφους μας και όλους τους φορείς και οργανώσεις, που στάθηκαν στο πλάι μας.
Η ημερομηνία επιστροφής μας δεν είναι και η καλύτερη, αλλά μας πρόλαβαν οι εκλογές. Εξάλλου, γνωριζόμαστε πλέον και δεν νομίζουμε ότι θα μας παρεξηγήσετε. Το blog των εργαζομένων παραμένει ενεργό και περιμένει παρατηρήσεις και σχόλια σας, θετικά και αρνητικά για τη νέα προσπάθεια.
Ραντεβού στα περίπτερα λοιπόν…
Οι εργαζόμενοι του «Επενδυτή»