ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

H Αννα για πρωθυπουργός (και η Συγγρού να βάλει το χέρι της)



Η Αννα η νταρντάνα, που κάποτε δούλευε το ματσακόνι στα ναυπηγεία του Γκντασκ παρέα με τον Βαλέσα, βλέπει τα χάλια μας από το καφενείο της πολωνικής βουλής και γελάει! Η Συγγρού να βάλει το χέρι της, αλλά μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα, η εικόνα της νεοεκλεγείσας Αννα Γκρότσκα στο κοινοβούλιο της Πολωνίας προβάλει ως απολύτως φυσιολογική.
Η Αννα, η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής της χώρας, έβαλε το καλό της, το μπορντό το ταγεράκι της και πήρε θέση δίπλα στον Ρόμπερτ Μπίντρον, ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ο οποίος είναι επίσης ο πρώτος δηλωμένος γκέι που εκλέγεται βουλευτής στην Πολωνία.

Και η Αννα και ο Ρόμπερτ ανήκουν στο κίνημα Palikot, ένα προοδευτικό κόμμα που ήρθε τρίτο σε ψήφους, μετά τις εκλογές στις 9 του Οκτώβρη.
Το κόμμα της Αννας και του Ρόμπερτ αντιτίθεται στην κοσμική ισχύ της εκκλησίας, προωθεί τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και είναι ενάντια στον νόμο για τις εκτρώσεις, που ισχύει στην Πολωνία.









Δείτε άλλες δύο φωτογραφίες της γλυκειάς Αννας...