ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Απεργίες και δημοτικά τσιφλίκιαΙδού και μια άλλη πληροφορία στο διαδίκτυο για την 48ωρη απεργία στα δημόσια ΜΜΕ και τον Τάκη Καμπύλη του Αθήνα 9,84:
Ο διευθυντής Καμπύλης δεν εκβιάζει με... παραίτηση αλλά απειλεί τους εργαζόμενους πως αν απεργήσουν θα κλείσει(!) τον ραδιοσταθμό πιέζοντας να γίνει συνέλευση που να καταδικάζει τις απεργίες της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ... Διαβάστε την ανάρτηση των financialcrimes:

Ψαλίδι στην εκπομπή του ΕΚΑ στον 984
Εκτός του νέου προγράμματος του «Αθήνα 984», βρέθηκε η εβδομαδιαία εκπομπή (από το 2007) του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας. Γεια σου Καμίνη Δημαρχάρα! Και πολλά συγχαρητήρια στον διευθυντή του σταθμού τον κ. Τ. Καμπύλη που εκτός απο την εκπόνηση του προγράμματος έχει αναλάβει και χρέη "αρχιτραμπούκου" απειλώντας εργαζόμενους ότι..θα κλείσει τον σταθμό (θαρρείς και τον έφερε απο το χωριό του) και πιέζοντας να γίνει συνέλευση που να καταδικάσει τις απεργίες της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ. Μάλλον ζήλεψε τη δόξα άλλων ομογάλακτών του εργοδοτικών λακέδων στον Πήγασο και στον ΔΟΛ.