ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

«Δεν καλύπτουμε δημοσιογραφικά καμία πολιτική δραστηριότητα»

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ κόντρα στο πολυνομοσχέδιο του οποίου ζητούν την απόσυρση, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι είναι κρατικοί υπάλληλοι. Στο ψήφισμα της γενικής τους συνέλευσης αναφέρουν ότι η Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ αποφάσισε:
-Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, ξεκινώντας από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
-Δεν καλύπτουμε δημοσιογραφικά καμία πολιτική δραστηριότητα.
-Ζητάμε από την ΠΟΣΠΕΡΤ να κάνει το ίδιο και να μην δώσει με μορφή Pool, εικόνα στα ιδιωτικά κανάλια.
-Συγκέντρωση αύριο στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών μαζί με όλους τους εργαζομένους στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.
-Απεργούμε, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου μαζί με όλους τους εργαζομένους του Τύπου και.. δίνουμε ραντεβού στις 11.00 έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
-Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η ΠΟΣΠΕΡΤ.
-Ζητάμε από την ΕΣΗΕΑ να γενικεύσει τις κινητοποιήσεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης γιατί τα αιτήματά μας δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
-Υπενθυμίζουμε ότι, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ δεν είναι κρατικοί υπάλληλοι. Ζητάμε την απόσυρση του Πολυνομοσχεδίου και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
-Συνεχίζουμε με καθημερινές γενικές Συνελεύσεις των Δημοσιογράφων. Αύριο μετά την Συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών Γενική Συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ.

-στη φωτογραφία στιγμιότυπο από παλιά συνέλευση των εργαζόμενων στην ΕΡΤ