ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συλλήψεις για την αφίσα με το «Καταζητούνται»...



Τα όρια ανοχής του κατοχικού συστήματος στην κριτική δεν μπορούν παρά να είναι πολύ στενά. Η ΕΛ.ΑΣ για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πως «απαγορεύεται πας γογγυσμός και αυθάδης λόγος», συλλαμβάνοντας δύο μέλη της Κίνησης Πολιτών ΑΡΔΗΝ, που κολλούσαν στη Θεσσαλονίκη την αφίσα «Καταζητούνται», επικαιροποιημένη σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και με τον συναυτουργό του Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλο.
Μια κυβέρνηση απονομιμοποιημένη από τον λαό, έναν λαό που δεν χάνει ευκαιρία να τον κατασυκοφαντήσει εντός και εκτός Ελλάδας, εδώ και καιρό έχει δείξει ότι δεν διαθέτει λόγο, άρα της απομένει η ράβδος. Έτσι, τα ΜΑΤ γίνονται τακτικοί θαμώνες των πλατειών και πρωταγωνιστές στις εκδηλώσεις λαϊκής διαμαρτυρίας, ρυπαίνοντας το περιβάλλον με τα χημικά τους. Έτσι, η δημόσια κριτική γίνεται πεδίο αστυνομικών διώξεων. Είναι η ίδια σιγή που προσπάθησαν να επιβάλουν με την επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων στις διαδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας. Η μόνη εικόνα που επιτρέπεται να κυκλοφορεί είναι αυτή που αναπαράγουν τα δελτία των οκτώ, μιας κατευθυνόμενης και..τρομοκρατικής πληροφόρησης. Αποκρύπτεται η ουσία μιας κυβέρνησης που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση.

-αναδημοσίευση από το ardin-rixi.gr