ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το ξανασκέφτεται ο Ψυχάρης για τις προσφορές...

Την ώρα που ο Ψυχάρης μέσω άρθρων του στα έντυπα του ΔΟΛ ισχυρίζεται ότι θα κόψει τις προσφορές, την ίδια στιγμή το ξανασκέφτεται καθώς βλέπει ότι αυτές είναι (τελικά) που ανεβάζουν τις κυκλοφορίες των εφημερίδων.
Το δείχνουν εξ άλλου και τα επίσημα στοιχεία των πρακτορείων σύμφωνα με τα οποία οι εφημερίδες, σε μια Κυριακή με δελεαστικές προσφορές, πούλησαν πανελλαδικά 109.000 φύλλα περισσότερα από ότι την προηγούμενη εβδομάδα.
Ετσι το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» βρέθηκε στην πρώτη θέση με 156.270 φύλλα δίνοντας το «Κάποτε στην Αμερική» αλλά και 4 CD με μουσική από το πρόγραμμα του Villa Mercedes που έγιναν ανάρπαστα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και την ερχόμενη Κυριακή καθώς το «Θέμα» δίνει το 2ο μέρος του Σέρτζιο Λεόνε και άλλα 4 CD (μια συλλογή από κλασσικά μουσικά κομμάτια ροκ, σόουλ, ντίσκο κλπ).
Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε και η κυκλοφορία της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» που με Γαστρονόμο πούλησε 142.040 φύλλα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση.
Η «χρηστική» προσφορά του «ΒΗΜΑΤΟΣ», με το CD για τους μαθητές, δεν είχε τα αναμενόμενα κυκλοφοριακά αποτελέσματα αν και..η εφημερίδα του Καρακούση πούλησε 18.690 φύλλα περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή (133.640).
Η προσφορά του «ΕΘΝΟΥΣ» που ξεκίνησε να δίνει όλη την δισκογραφική δουλειά του Διονύση Σαββόπουλου (η αρχή έγινε με το «Φορτηγό») δεν απέδωσε και η εφημερίδα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με αυτά της προηγούμενης Κυριακής (85.000 φύλλα).

Υ.Γ:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εφημερίδες μόνο με προσφορές και χωρίς δημοσιογραφικό περιεχόμενο έχουν ημερομηνία λήξης.

-Κάντε κλικ στο δελτίο για να δείτε τις κυκλοφορίες