ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Και καπετάνιο Χιώτη...



Πετάει ο ραδιοσταθμός Βήμα fm με τον Βασίλη Χιώτη στο τιμόνι. Στο νέο πρόγραμμα έχουν γίνει σωστές επιλογές, με αξιόλογους δημοσιογράφους και παραγωγούς ενώ σε κάποιες εκπομπές υπάρχει και η σωστή δόση «λαϊκισμού» για «να ξυπνάνε λίγο τα αίματα». Στο πλαίσιο αυτό και η επιστροφή της «κουτσομπόλας» Αφροδίτης Γραμμέλη που δεν μπορεί μακριά από τον Κοσμά Βίδο. Στα του νέου προγράμματος όμως υπάρχει μια ένσταση: ουδείς μπορεί να καταλάβει γιατί έμεινε εκτός ο καθ΄όλα ικανός Αιμίλιος Περδικάρης. Με προϋπηρεσία σε εφημερίδες, αλλά το κυριότερο με περγαμηνές στο ραδιόφωνο, πολλοί θεωρούσαν ότι θα είχε σίγουρα θέση στο νέο πρόγραμμα του Βήμα fm. Βέβαια το μαγκαζίνο που του είχε ανατεθεί δεν ήταν ο,τι καλύτερο στα ερτζιανά, αλλά κάποιοι ρίχνουν τις ευθύνες για το κακό αποτέλεσμα στον..άπειρο συμπαρουσιαστή του.

Υ.Γ:
Ο Β. Χιώτης με τον Νότη Παπαδόπουλο δίνουν φέτος στον Βήμα fm «το πολιτικό στίγμα της ημέρας». Πολλοί λένε πως αυτοί οι δύο θα πάνε ακόμη πιο ψηλά και μάλιστα ακούγεται πως θα είναι η διάδοχη κατάσταση (και σύντομα) στη διεύθυνση του Βήματος και των ΝΕΩΝ αντίστοιχα. Και οι δύο τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ψυχάρη.