ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Κυριακίδης και οι συν αυτώ συνεχίζουν τις εκκαθαρίσεις στον Flash

Η ΕΣΗΕΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΤΕΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ο Πέτρος Κυριακίδης και οι συν αυτώ συνεχίζουν την ανάλγητη συμπεριφορά τους έναντι των εργαζομένων του Ρ/Σ «FLASH», και επιμένουν να θεωρούν την ενημέρωση, τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς αναλώσιμους, καθώς έχουν απολύσει το τελευταίο διάστημα περισσότερους από 40 εργαζόμενους (δημοσιογράφους και τεχνικούς και διοικητικούς).
Σήμερα απολύθηκαν με την ίδια ωμή διαδικασία πληρωμένης εκκαθάρισης, που ακολουθείται στον Ρ/Σ «FLASH», ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φαναριώτης μετά από 21 χρόνια δημοσιογραφικής υπηρεσίας, καθώς και τέσσερις τεχνικοί.
Η ΕΣΗΕΑ απαιτεί την άμεση ανάκληση των απολύσεων, προκειμένου να διατηρηθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας του σταθμού αλλά και να αποκατασταθούν και να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Ετσι συνεχίζει τις κινητοποιήσεις με την κήρυξη νέας 5ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 από τις 8.00 π.μ. έως τις 13.00.
Aπό την πλευρά της η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) καταγγέλλει τα τσιράκια των νεκροθαφτών των..εργαζομένων που περιδιαβαίνουν στους διαδρόμους του Flash κυκλοφορώντας φήμες, δικαιολογώντας την σφαγή των εργαζομένων, αναφερόμενοι στις διαμάχες και τα αλληλομαχαιρώματα των διοικούντων πτερύγων τον ιστορικό ραδιοσταθμό ή στα δήθεν «δεν ήξερα για τις απολύσεις έρχομαι να τις πάρω
πίσω…».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ για τα τεκταινόμενα στον Ρ/Σ «FLASH εδώ.