ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο Μόσιαλος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ;

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ο λόγος πάλι για την ΕΡΤ. Ο Τάκης Χατζής (έχει διατελέσει και σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή) γράφει ότι ο Ηλίας Μόσιαλος θα είναι τελικά ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ και όπως αναφέρει, ο Υπουργός Επικρατείας έχει συζητήσει σε αλλεπάλληλες συναντήσεις του με τον Πρωθυπουργό για όλες τις αλλαγές τις οποίες έχει σχεδιάσει και στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει άμεσα.
Ο Ηλ. Μόσιαλος, έχοντας και την έγκριση του πρωθυπουργού, δεν φαίνεται να επιθυμεί μακράς διάρκεια αναμονή για τις όποιες αλλαγές έχει αποφασίσει και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθεί και επισήμως η ανάληψη της αρμοδιότητας ώστε να αναλάβει περαιτέρω δράση.
Καθημερινοί συνομιλητές του Ηλ. Μόσιαλου μιλώντας στο newpost.gr επεσήμαναν ότι οι αλλαγές θα είναι ριζικές. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι θα προχωρήσει άμεσα το σχέδιο εξυγίανσης και το πλάνο αναδιάρθρωσης. Πρωτίστως λέγεται ότι θα προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για περισσότερους από 500 εργαζόμενους κυρίως δημοσιογράφους.
Παράλληλα θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για συγχώνευση των Περιφερικών Σταθμών ενώ το νυστέρι θα μπει βαθειά στο κοστολόγιο του τηλεοπτικού προγράμματος με το «κόψιμο» των περισσοτέρων εκπομπών από την νέα περίοδο.