ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο Σόμπολος συμμερίζεται τις ανησυχίες Κακλαμάνη;





Επιστολή έστειλε, λέει, ο τέως δημαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης στον πρόεδρο των δημοσιογράφων Πάνο Σόμπολο για τα τεκταινόμενα στον 9,84. Εστειλε δηλαδή ο άνθρωπος που έριξε στα βράχια τον δημοτικό ραδιοσταθμό επιστολή στον άνθρωπο που οδήγησε στην πλήρη απαξίωση το σωματείο των δημοσιογράφων. Ο Κακλαμάνης με προφανή, λέει, ανησυχία παρακολουθεί τις διώξεις(!) στον 9,84 και ζητάει από τον Σόμπολο να ξεκαθαρίσει τη στάση της ΕΣΗΕΑ απέναντι στις απολύσεις εργαζομένων και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων τους στο διαδίκτυο... Αραγε ο Σόμπολος συμμερίζεται την ανησυχία του Κακλαμάνη;
Κοροϊδία, υποκρισία όπως θέλετε το λέτε... Ή μήπως όπως είπε κάποιος «όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα!..». Διαβάστε την... βαρυσήμαντη επιστολή του Νικήτα Κακλαμάνη στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ:
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Με προφανή ανησυχία παρακολουθώ τις διώξεις και απολύσεις συναδέλφων σας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο (9,84) από τη νέα Δημοτική Αρχή.
Παρά τις δεσμεύσεις του κ. Καμίνη ότι ουδέν θα έπραττε πριν ενημερώσει το Δ.Σ. για το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα του σταθμού, πληροφορήθηκα ότι ο συνάδελφος σας (;) κ. Καμπύλης εδήλωσε σε Γ.Σ. των εργαζομένων στο σταθμό παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ ότι δεν γνωρίζει για την τροπολογία-ρύθμιση για τους Δημοτικούς Ραδιοσταθμούς που είχαμε ετοιμάσει από κοινού (ΚΕΔΚΕ – Ενώσεις Δημοσιογράφων) και είχαν συμφωνήσει όλα τα κόμματα της Βουλής συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ.
Κατόπιν τούτου, σας την διαβιβάζω εκ νέου και αναμένω ότι η ΕΣΗΕΑ θα δείξει την ίδια μαχητικότητα όπως και τότε.
Θεωρώ ότι η διαρροή από τη νέα Διοίκηση του 9,84 προσωπικών δεδομένων συναδέλφων σας είναι κατάπτυστη ενέργεια και όμως ουδείς μέχρι στιγμής έχει διατάξει Ε.Δ.Ε. γι΄αυτό το γεγονός.
Φιλικά
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού “ Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας”, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
»