ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η κυκλοφορία των κυριακάτικων φύλλων, η Ναταλία Ρασούλη και η απρέπεια με τον Νταλάρα

Καθημερινή με Θεοδωράκη, Βήμα με Ρασούλη (Εκδίκηση της γυφτιάς) και Θέμα με Ρασούλη (Πότε Βούδας πότε Κούδας) διαγκωνίζονται για την πρώτη θέση στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων αυτή την εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των πρακτορείων και οι τρεις εφημερίδες πούλησαν γύρω στα 138.000 με 142.000 φύλλα, χωρίς να έχει γίνει πλήρης καταμέτρηση των πωλήσεων στην επαρχία.
Ακολουθεί το Εθνος με κυκλοφορία γύρω στα 100.000 φύλλα και η Real News με 95.000. Χαμηλές πτήσεις για την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία που (χωρίς προσφορές) πούλησε γύρω στα 80.000 φύλλα. Η εφημερίδα της Μάνιας το συνηθίζει τις τελευταίες Κυριακές να έχει κυκλοφορίες αρκετά κάτω από τις 100.000.
Ο Ελ. Τύπος είναι σταθερός εδώ και αρκετές εβδομάδες με κυκλοφορία ανάμεσα στα 35.000 και 40.000 φύλλα, ενώ οι Αποκαλύψεις φαίνεται πως πούλησαν και πάλι γύρω στα 16.000 φύλλα
Σχετικά με τις προσφορές των εφημερίδων αυτής της Κυριακής υπήρξε διαμαρτυρία της κόρης του Ρασούλη που αναφέρει: «Τα δύο CD “Η Εκδίκηση της Γυφτιάς” και το.... “Πότε Βούδας πότε Κούδας” δίνονται χωρίς την ηθική συγκατάθεση των νόμιμων κληρονόμων και υπευθύνων για τη διαχείριση του πνευματικού και καλλιτεχνικού έργου του Μανώλη Ρασούλη».
Επίσης η Ναταλία Ρασούλη καταγγέλλει το Βήμα για «ειδικότερη απρέπεια καθώς το CD της εφημερίδας δίνεται σε ταυτόχρονη κυκλοφορία με κάποιο άλλο CD του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος είχε σύρει τον Μανώλη Ρασούλη αρκετές φορές στα δικαστήρια».