ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Νέα «αποψίλωση» στη VETO



Περικοπών και απολύσεων συνέχεια στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτή τη φορά στη VETO, την εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που ήδη έχει αποψιλωθεί από συντακτικό προσωπικό μετά τις απολύσεις αλλά και τις αποχωρήσεις ( άνευ εισαγωγικών) πολλών δημοσιογράφων για την «δημοκρατία» των Φιλιππάκη – Μουλίνου.
Την ειδοποίηση αυτή τη φορά από το λογιστήριο της VETO την πήρε ο δημοσιογράφος -μέλος της ΕΣΗΕΑ- Νίκος Παπαϊωάννου του οποίου η απόλυση ανακοινώθηκε στο πλαίσιο των γενικότερων περικοπών της εφημερίδας.
Συγκεκριμένα τo μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης τον κάλεσαν στο λογιστήριο της VETO για να του ανακοινώσουν την απόλυσή του για οικονομικούς λόγους. Ολα αυτά εν αγνοία της διευθυντικής ομάδας της εφημερίδας και με τον....οικονομικό προϊστάμενο να του λέει πως η απόλυση δεν έγινε με επαγγελματικά κριτήρια, αφού όπως ανέφερε γνωρίζει την προσφορά του δημοσιογράφου τόσο στις αθλητικές όσο και στις οικονομικές σελίδες της εφημερίδας.
Προφανώς η απόλυση του δημοσιογράφου δεν έγινε ούτε με οικογενειακά κριτήρια καθώς το λογιστήριο παρέβλεψε το γεγονός ότι ο Ν. Παπαϊωάννου είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.