ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Εντατικοποίηση και νέες περικοπές στην ΕλευθεροτυπίαΕντατικοποίηση με εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς και τρέξιμο στην Ελευθεροτυπία έχει επιβάλει η Μάνια Τεγοπούλου που πρόσφατα έγινε και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας - στη θέση της αδελφής της Λένας Μακρή.
Τα επιμίσθια των δημοσιογράφων που εργάζονται για τα ένθετα και τις ειδικές εκδόσεις της εφημερίδας έχουν κοπεί με αντάλλαγμα από την πλευρά της διοίκησης το «πάγωμα» των απολύσεων.
Οι επιτελείς της Μίνωος έχουν συγκεκριμένες εντολές του στιλ ότι «επιτέλους πρέπει κάποιοι να πάψουν να είναι τουρίστες» και ότι «όλοι οφείλουν να δουλέψουν σκληρά και να προσφέρουν στην εφημερίδα»….
Στα πλαίσια του μαζέματος των εξόδων και με την δικαιολογία της εξοικονόμησης χρημάτων υπήρξαν μειώσεις στις ....αποδοχές των φωτορεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας ενώ κόπηκαν κάθε είδους οδοιπορικά για αποστολές και ρεπορτάζ εκτός Αθηνών.