ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Στις 20 Δεκεμβρίου το «web radio ΣΤΡΟΦΗ»

Διαδικτυακό ραδιόφωνο
του προγράμματος
ΣΤΡΟΦΗΣ του ΚΕΘΕΑ


Ένα διαφορετικό ραδιόφωνο εγκαινιάζεται την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Είναι το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο του προγράμματος ΣΤΡΟΦΗΣ του ΚΕΘΕΑ. Ένας εναλλακτικός ραδιοσταθμός που ιδρύθηκε με στόχο να συνάδει με τις αρχές και τις αξίες του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ.
Με πρωτοβουλία της ραδιοφωνικής στήλης τετΡΑΔΙΟ του Δημήτρη Κανελλόπουλου (Ελευθεροτυπία) και του Κώστα Αρβανίτη (ΕΡΤ), το νέο αυτό ραδιόφωνο, για μία μέρα, θα φιλοξενήσει στη συχνότητά του μερικούς από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που θα κάνουν τη δική τους εκπομπή: Γιάννης Καλαμίτσης, Άρης Δαβαράκης, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιάννης Πετρίδης, Κώστας Αρβανίτης, Παύλος Τσίμας και πολλά ακόμα γνωστά ονόματα.
Στην υποστήριξη της προσπάθειας το site www.e-tetRadio.gr και η ΕΡΤ η οποία παραχωρεί ευγενικά, ειδικά για εκείνη την ημέρα, την.... συχνότητα του Ράδιο Φιλία 106,7.
Οι εκπομπές θα γίνονται live στο στούντιο της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.