ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ: Η πιο μεγάλη πρόκληση για την Εθνική



-Στις 21:30 με Αργεντινή – Την ίδια ώρα Νιγηρία-Ν.Κορέα

-Στις 17:00 Μεξικό-Ουρουγουάη και Γαλλία-Ν.Αφρική


Η πιο μεγάλη πρόκληση της Εθνικής Ελλάδος μετά τον αξέχαστο και ιστορικό ευρω-τελικό της 4ης Ιουλίου 2004 είναι η αποψινή. Στο ορεινό Πολοκουάνε, που σημαίνει “τόπος ασφάλειας”, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα επιχειρήσει να κάνει το βράδυ (21:30) τη μεγάλη υπέρβαση απέναντι στην πιο θεαματική, ίσως, ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, την Αργεντινή του Μέσι.

Υπέρβαση που μπορεί να έρθει αν οι διεθνείς κάνουν το “παιχνίδι της ζωής τους” όπως είπε χτες και ο Ρεχάγκελ. Πιθανώς όμως ακόμα κι αυτό να μην φτάσει για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ποδοσφαιριστές της κλάσης ενός Μέσι, ενός Αγουέρο και Μιλίτο.

Η Εθνική ωστόσο δεν κρατά την υπόθεση-πρόκριση στα χέρια της. Μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και με νίκη επί της Αργεντινής, αν την ίδια ώρα στο.... Ντέρμπαν κερδίσει και η Νότια Κορέα τη Νιγηρία.

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στους 8 ομίλους. Τα ματς των 14:30 καταργούνται και θα βλέπουμε δυο αγώνες στις 17:00 και άλλους δυο στις 21:30.

Σήμερα στις 17:00 κρίνεται η πρόκριση και στον πρώτο όμιλο. Στο Ρούστενμπουργκ, Μεξικό και Ουρουγουάη βολεύονται με ισοπαλία για να περάσουν χέρι-χέρι. Η λογική, ωστόσο, λέει ότι το Μεξικό θα χτυπήσει το παιχνίδι για να μην τερματίσει (με ισοπαλία) στη δεύτερη θέση και πέσει στη συνέχει πάνω στην Αργεντινή.

Στο Μπλούμφοντεϊν η χαοτική Εθνική Γαλλίας χρειάζεται νίκη με 3-4 γκολ διαφορά και παράλληλα να μην έρθει ισόπαλο το άλλο ματς για να προκριθεί. Δύσκολα πράγματα, ακόμα πιο δύσκολα (και συνάμα ακατόρθωτα) για τη διοργανώτρια Νότια Αφρική που θέλει νίκη με ...5-6 γκολ διαφορά!

Στο αυριανό πρόγραμμα του Μουντιάλ κρίνεται η πρόκριση στον 3ο και 4ο όμιλο. Τα παιχνίδια:

*17:00, Σλοβενία-Αγγλία στο Πορτ Ελίζαμπεθ
*17:00, ΗΠΑ-Αλγερία στην Πρετόρια
*21:30, Γκάνα-Γερμανία στο Γιοχάνεσμπουργκ
*21:30, Αυστραλία-Σερβία στο Νέλσπρουιτ

από enet.gr