ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Η δυσοσμία στη Μουρούζη τους έστειλε για καφέ στο Κολωνάκι





«Ρε παιδιά, τι βρωμάει έτσι;». Αυτό ακουγόταν για πολλή ώρα από τους εργαζόμενους στο κτίριο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη στο κέντρο της Αθήνας. Η έντονη δυσάρεστη οσμή μετά από κάποιο σημείο έγινε αφόρητη οπότε ζητήθηκε η επέμβαση αστυνομίας και πυροσβεστικής.
Το κτίριο της Μουρούζη εκκενώθηκε προληπτικά για περίπου 45 λεπτά και οι πυροσβέστες ανέλαβαν δράση αναζητώντας την πηγή της έντονης δυσοσμίας. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους πετάχτηκαν μέχρι την πλατεία Κολωνακίου για έναν γρήγορο εσπρέσσο.
Τελικά διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα της δυσοσμίας προήλθε από.... διαρροή μεθανίου από προβληματικό αγωγό αποχέτευσης. Εκλήθησαν οι αρμόδιοι και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε ενώ κάποιοι είπαν «ευτυχώς που δεν υπήρξε διαρροή σε διαφορετική μορφή…».
Κατόπιν τούτου άρχισαν τα τηλέφωνα και οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στις θέσεις τους μη προλαβαίνοντας να πιούν έναν δεύτερο εσπρέσσο…