ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Συνεχίζεται η πρόκληση με τους προνομιούχους υπαλλήλους της Βουλής




Οργή κατά του Φίλιππου Πετσάλνικου και των υπαλλήλων της Βουλής καθώς ο 15ος και ο 16ος μισθός των προνομιούχων κομματικών «τσάτσων» βαπτίσθηκαν επιδόματα και έτσι δεν καταργούνται αλλά απλώς μειώνονται. Αν λάβει κανείς υπόψιν του και το γεγονός οτι (όπως ομολογούν οι ίδιοι οι βουλευτές) οι περισσότεροι είναι αγράμματοι και ανίκανοι, καθώς ο διορισμός τους στη Βουλή αποτελεί κατά κανόνα κομματικό ρουσφέτι και γίνεται με το έτσι θέλω κάτω από καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας, τότε η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Ο Πετσάλνικος βέβαια προέβη σε μια επικοινωνιακή κίνηση εντυπωσιασμού και έκοψε στους.... βουλευτές τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας. Εννοείται οτι αν δεν το έκανε θα τους έπαιρναν όλους με τις ντομάτες. Επίσης πέραν των μειώσεων που έχουν ήδη επέλθει με τις αποφάσεις του Μαρτίου (μείωση 12%), μειώνονται κατά περαιτέρω 8% το επίδομα οργάνωσης γραφείου και τα έξοδα κίνησης.
Για τους υπαλλήλους της Βουλής προβλέπεται η μείωση κατά 8% των κοινών επιδομάτων, που ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους, αφορά αυτοδικαίως και στους υπαλλήλους της Βουλής.
Επίσης μειώνονται (πέραν της μείωσης κατά 12% που είχε αποφασισθεί το Μάρτιο) περαιτέρω κατά 8% τα επιδόματα κίνησης και υπερωριακής απασχόλησης.
Με απόφαση Πετσάλνικου μειώνεται (πέραν της μείωσης κατά 12% για μηνιαίο ποσό μέχρι 1.000€ και 17% για ποσά άνω των 1.000€ που αποφασίστηκε το Μάρτιο) περαιτέρω κατά 8% το ειδικό επίδομα "έκτακτης αποζημίωσης".




.