ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Οι απλήρωτοι της Απογευματινής και η «ρευστότητα» του Σαραντόπουλου




Την ώρα που η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ δεν εχει ρευστό να πληρώσει τους εργαζόμενους στην εφημερίδα ο εργολάβος – εκδότης διοργανώνει ημερίδες και δείπνα για τη… ρευστότητα στην αγορά!
Ο Κ. Ι. Σαραντόπουλος πήρε πρωτοβουλία και προσκάλεσε σε δείπνο εργασιας την υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη και τους εκπροσώπους των ελληνικών τραπεζών για να βρεθούν τρόποι ομαλής χρηματοδότησης των επιχειρήσεων… Ο εργολάβος–εκδότης που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους για περισσότερο από έναν μήνα και τους πληρώνει «έναντι», τολμά και διοργανώνει φιέστες για την… ρευστότητα συνεπικουρούμενος από τη νέα διευθύντρια της Φειδίου και την αρχισυντάκτρια οικονομικών εκδόσεων(;) της εφημερίδας.

Την ίδια ώρα πολλοί αναρωτιούνται πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια υπουργός που σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς συμμετέχει και παραβρίσκεται σε δείπνα παρωδία μαζί με τραπεζίτες και εργολάβους.
Η δήλωση της Λούκας Κατσέλη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Απογευματινής ότι «κυβέρνηση, τράπεζες και επιχειρήσεις είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι» μόνο ανατριχίλα προκαλεί στους εργαζόμενους.

Υ.Γ. Η Κατσέλη τώρα σπεύδει να συναντηθεί με εκπροσώπους της αγοράς για τη συγκράτηση των τιμών στα βασικά καταναλωτικά αγαθά. Πολλοί λένε ότι θα μπορούσε να το κάνει πολύ πιο πριν, αλλά δεν είχε καιρό καθώς έτρεχε στα γεύματα του Σαραντόπουλου…