ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Gay & Lesbian Film Festival στην Ταινιοθήκη



Την Παρασκευή ξεκινά το Outview - 4ο Gay & Lesbian Film Festival στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας (Ιερά Οδός και Μεγάλου Αλεξάνδρου). Πρόκειται για ένα "εναλλακτικό" κινηματογραφικό ταξίδι με "γεύσεις" από Γερμανία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Αγγλία, Αμερική, Ισραήλ ακόμη και Χονγκ Κονγκ, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Ινστιτούτου Goethe.
Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση του Κωνσταντίνου Ρήγου και του Τάσσου Βρεττού με τον τίτλο, “It s not about sex”, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη διοργάνωση. Ειδικοί καλεσμένοι του φεστιβάλ θα είναι η Monika Treut (φωτογραφία), η γνωστή Γερμανίδα σκηνοθέτρια που.... έχει δουλέψει πάνω σε θέματα φύλου και ο βραβευμένος σκηνοθέτης Michael Stock ο οποίος θα παρουσιάσει την ταινία του “Postcard to Daddy”.
Στο Outview - Gay & Lesbian Film Festival η Monika Treut, καλεσμένη του Goethe, θα παρουσιάσει τρεις από τις ταινίες της και θα συζητήσει με το κοινό στις 25 και 26 Απριλίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ταινίες της "Ερχεται ο πατέρας μου" του 1991, "Gendernauts - Ταξίδι στη χώρα των νέων φύλων", του 1999, και "Ghosted" του 2009.