ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ακάθεκτος ο Fantomas Ταλαμάγκας




Τα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας κλείνει το περιοδικό Fantomas του Βασίλη Ταλαμάγκα και στο επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαίου στα περίπτερα θα φιλοξενεί ευχές πολιτικών για τα γενέθλιά του. Ο Fantomas θα κυκλοφορήσει και στις 14 Μαίου ως ένθετο στην εφημερίδα Παρασκευή+13 του Αιμίλιου Λιάτσου. Το περιοδικό δικαίως έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα έντυπα που έχουν αιχμηρή πολιτική άποψη και βρίσκονται μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό ή οικονομικό συμφέρον. Σε αυτό συμβάλουν οι συνεργάτες του περιοδικού, όλοι τους ικανοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, καθώς και τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα. Όπως αναφέρει και στο.... «βιογραφικό» του: «Ο «Φαντομάς» ήρθε στη χώρα μας στα τέλη του 2005. Του πήρε μερικούς μήνες να βρει κρησφύγετα, άκρες και πηγές και- τελικά- από τον Απρίλιο του 2006 και κάθε μήνα έκτοτε παρουσιάζει τη δουλειά του στο αγαπημένο σας περιοδικό. Στη σύντομη δράση του:
-Βούτηξε βαθιά στην ιστορία και αποκάλυψε τις Eλληνίδες των Γερμανών, ανέσυρε πρακτικά και μαρτυρίες από τις δίκες των δοσίλογων και απέδωσε στους ιστορικούς την έκθεση της ΚΥΠ για τις αντιστασιακές οργανώσεις την περίοδο της Χούντας!
- Τάραξε συθέμελα τον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών Ελλάδας και Τουρκίας. Με μία ροζ ιστορία!
-Αναταραχή έφερε και στην καλή κοινωνία Αθηνών και περιχώρων. Προδημοσιεύοντας αποσπάσματα από το βιβλίο μιας ιέρειας του έρωτα που θυμήθηκε τα περασμένα και αποφάσισε να τα αποτυπώσει στο χαρτί.
-Και, επειδή είναι κοσμοπολίτης, τρύπωσε στα καλά ξενοδοχεία και πήρε τις αποφάσεις της Λέσχης Μπίλτεμπεργκ για την παγκόσμια ασφάλεια, έστρεψε τους προβολείς του στο δράμα του Λιβάνου και μετέφερε στον κόσμο το νέο μήνυμα της Αλ Κάιντα!
-Του «Φαντομά» του αρέσει και ο κόσμος των Μέσων Ενημέρωσης. Έτσι, αποκάλυψε τους μεγάλο - ιδιοκτήτες του χώρου. Ποιοι είναι και τι ελέγχουν. Έκανε κάποιους να τρέμουν στο ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης με τα «ΕΡΤ files» και προανήγγειλε όλες τις αλλαγές που έγιναν και συνεχίζονται στον χώρο του Τύπου.
-Να μη ξεχάσω. Ο «φαντομάς» έχει μια αδυναμία. Ξέρει και τον χώρο των όπλων. Για να μαθαίνουν οι αναγνώστες του που πηγαίνουν τα λεφτά!»