ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τι συμβαίνει με τον Ψυχάρη;



Σύναξη μεγαλοστελεχών του ΔΟΛ έχει προγραμματιστεί για αύριο ή την Παρασκευή στο γραφείο του Σταύρου Ψυχάρη. Το Αφεντικό του Συγκροτήματος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μιχαλακοπούλου έχει καλέσει τους διεθυντές όλων των τμημάτων για να τους ανακοινώσει κάποιες βαρυσήμαντες αποφάσεις.
Ο Ψυχάρης με τις τελευταίες κινήσεις του και την τοποθέτηση κοντινών συγγενικών του προσώπων σε καίρια πόστα φαίνεται να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι μέσα στον Οργανισμό και από δημοσιογραφικής και από διοικητικής πλευρά. Το μεγάλο αγκάθι όμως.... εξακολουθεί να είναι η δεινή οικονομική κατάσταση του ΔΟΛ και η αναζήτηση κεφαλαίων.
Όπως ακούγεται ο Ψυχάρης είναι δυσαρεστημένος με τους δύο διευθυντές των εφημερίδων του Οργανισμού. Στον μεν Παντελή Καψή καταλογίζει το ότι δεν μπορεί να ανεβάσει την κυκλοφορία του Βήματος (παρά το γεγονός ότι έχει «στρώσει» την εφημερίδα), στον δε Χρήστο Μεμή ότι(παρά το γεγονός ότι κρατάει ψηλά την κυκλοφορία) πειραματίζεται συνεχώς με τα ΝΕΑ .

Υ.Γ. Φήμες ότι ο Ψυχάρης θα σταματήσει να ασχολείται με το δημοσιογραφικό κομμάτι του ΔΟΛ ελέγχονται ως παντελώς ανακριβείς...