ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ποινική δίωξη κατά του Κώστα Γεωργουσόπουλου!





Ποινική δίωξη αντιμετωπίζει ο Κώστας Γεωργουσόπουλος ως πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης και Ερευνας του Ελληνικού Θεάτρου εξ αιτίας της αδιαφορίας του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου. Υπό τον τίτλο «Θεατρικό Μουσείο σε απόγνωση» η εφημερίδα Ελευθεροτυπία γράφει:
«Σε επίσχεση εργασίας θα προβεί το προσωπικό του Κέντρου Μελέτης και Ερευνας του Ελληνικού Θεάτρου, θέτοντας σε κίνδυνο και τον σημαντικό θεσμό της απονομής των Επάθλων «Μαρίκα Κοτοπούλη» και τη θερινή λειτουργία του Μουσείου της Επιδαύρου.
Αιτία; Ο αρμόδιος υπουργός, Παύλος Γερουλάνος, κωφεύει στα.... διογκούμενα προβλήματά του. Ητοι, το εξώδικο έξωσης που έχει λάβει για τα απλήρωτα ενοίκια της Βιβλιοθήκης, που έχει μισθωθεί με εγγύηση του ΥΠΠΟ, το απλήρωτο ειδικευμένο προσωπικό από τον Ιανουάριο και τα χρέη στο ΙΚΑ, που αγγίζουν τα 60.000 ευρώ, με συνέπεια ο πρόεδρος του Κέντρου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, να αντιμετωπίζει πονική δίωξη. ΙΩ. Κ.»