ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Καταδικάζουν την επίθεση κατά του Ν. Παπαδάκου





Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Παπαδάκου από δύο άγνωστους κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, μετά το τέλος της εκπομπής του στον Τ/Σ « SPORT TV » και ενώ βρισκόταν εκτός του κτιρίου του σταθμού.
Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο συνάδελφος στο... κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του και να μεταφερθεί στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ».
Βίαιες πράξεις εναντίον δημοσιογράφων πλήττουν καίρια την ενημέρωση και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή των συναδέλφων μας, οι οποίοι μοχθούν επί καθημερινής βάσεως για τη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως ζητεί τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την τιμωρία των δραστών και καλεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να προστατεύσουν τους δημοσιογράφους κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.