ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Εφτά στο χώμα και δυό στη φυλακή για τα τριφύλια!..





ΜΕΤΑ
ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ
ΦΟΝΙΚΟ,
ΔΙΠΛΗ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ…




Με εντομοκτόνο αυτοκτόνησαν στο χωριό Καμαρούλα του Αγρινίου η μητέρα και η 16χρονη αδελφή του Αλέξη Νικολόπουλου (φωτογραφία), ενός από τα θύματα του πενταπλού φονικού στο Αγρίνιο, το Νοέμβριο του 2006, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Τις δύο γυναίκες βρήκε το τρίτο.... παιδί της οικογένειας, ο Βασίλης, όταν επέστρεψε από την Αθήνα, όπου είχε μεταβεί για το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού.
Δίπλα στις δύο γυναίκες βρέθηκαν δύο άδεια μπουκάλια εντομοκτόνου και δύο ιδιόχειρα σημειώματα. Στο σημείωμα που άφησε η μητέρα έγραφε: "Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω χωρίς τον μικρό μου τον Αλέξη. Θα πάω να τον συναντήσω. Βασίλη σε σκέφτομαι...". Η 16χρονη στο σημείωμά της ανέφερε: " Βρήκα τη μαμά νεκρή δεν αντέχω άλλο. Θα την ακολουθήσω και εγώ. Βασίλη να προσέχεις...".
Πληροφορίες λένε ότι η μητέρα είχε εξομολογηθεί στον ιερέα του χωριού ότι δεν άντεχε άλλο να ζει χωρίς τον μικρό της γιό…

Θυμίζουμε ότι το Νοέμβριο του 2006 οι κτηνοτρόφοι, πατέρας και γιός, Χρήστος και Βασίλης Φούκας έστησαν ενέδρα στους πέντε κυνηγούς, τους πυροβόλησαν και τους σκότωσαν εν ψυχρώ με την αιτιολογία ότι τους πατούσαν και τους κατέστρεφαν τις καλλιέργειες τριφυλιού. Καταδικάσθηκαν το 2008 σε πέντε φορές ισόβια.