Άκουσα τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 να δω τι θα πούνε για τη συνεδρίαση της Βουλής που απέρριψε τα αιτήματα για προανακριτική για Βορίδη - Αυγενάκη και τα πρωτοφανή καραγκιοζιλίκια με τη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, σε ένα ακόμα επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς: «Κυριάκος Μητσοτάκης: οι θεσμοί είναι δικοί μου, λειτουργούν με τον τρόπο που ορίζω εγώ».
Τι είπαν για τα καραγκιοζιλίκα; Απολύτως τίποτα.
Τι είπαν γενικά για τη συνεδρίαση; Απολύτως τίποτα.
Τι είπαν για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; Απολύτως τίποτα.
Ήταν ένα ακόμα επεισόδιο του τρίτου (γιατί ο πρώτος ήταν όταν ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) κύκλου της σειράς «ΜΜΕ Κυριάκου Μητσοτάκη: οι ειδήσεις είναι δικές μας, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν με τον τρόπο που ορίζουμε εμείς».
* Ούτε στα βασικά θέματα του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ1 των 6:00 μμ υπάρχει. Προχωράμε. Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας μαζί. Ενωμένοι. Με μια φωνή, με μια αφωνία.