ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Παπαδάκης - Αναστασοπούλου: Tηλεοπτικό διαζύγιο


Την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου, στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.
Η δημοσιογράφος γνωστοποίησε την επιθυμία της να αποχωρήσει, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να μη συνεχίζει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι πιθανό να παραμείνει στον ΑΝΤ1, καθώς σε συζητήσεις της με το κανάλι θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», ενώ στο τραπέζι θα πέσει και η πρόταση να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την οποία -όπως όλα δείχνουν- αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη, κοιτώντας προς τον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις στον τηλεοπτικό ορίζοντα, καθώς τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και το OPEN έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου.
Όλα, ωστόσο, θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1.