ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ελενα Ακρίτα για Σοφία Γιαννακά: «Η ενθουσιώδης υμνήτρια του Μητσοτάκη, ελπίζει ίσως σε κάποια θεσούλα...»


Κριτική στην δημοσιογράφο Σοφία Γιαννακά ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα με αφορμή άρθρο της Γιαννακά στο iefimerida που αναφέρεται στις ευρωεκλογές. 
«...Με τις ευρωεκλογές θα κλείσει και μια περίοδος μανίας καταδίωξης» αναφέρει η Σοφία Γιαννακά στο άρθρο της και συμπληρώνει:
«Τα φαντάσματα των Τεμπών και των υποκλοπών, που μας ταλαιπώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, θα ζυγιστούν στην κάλπη και θα σταλούν τα αντίστοιχα μηνύματα. Θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να ζούμε με μίζερες διαβολές, καχυποψία και διώξεις. Και θα μετρηθεί η τακτική των κομμάτων που διαβάζουν την κοινωνία έχοντας πάντα να καταγγείλουν κάτι».
Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε επί αυτού γράφοντας στο FB:
"Σοφία Γιαννακά στο iefimerida:
«Τα φαντάσματα των Τεμπών που μας ταλαιπώρησαν».
Τα φαντάσματα των Τεμπών πολύ την ταλαιπώρησαν την κ. Γιαννακά που γραφει στο εν λόγω σάιτ.
Μεγάλη «ταλαιπωρία» βρε παιδί μου, οι 57 νεκροί, ακόμα μεγαλύτεροι οι συγγενείς των θυμάτων που ψάχνουν το δίκιο τους θρηνώντας τους αγαπημένους τους.
«Μίζερες διαβολές» τα χαρακτηρίζει η συστηματική και ενθουσιώδης υμνήτρια του Μητσοτάκη, ελπίζοντας ίσως σε κάποια θεσούλα, σε κάποιο πόστο, σε κατιτίς τέλος πάντων. Κρίμα τόσος ζήλος - ίνα μη τι χείρον είπω - να πάει χαμένος. Η …ταλαιπωρημένη είναι πρώην ΠΑΣΟΚ που έφαγε πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ (δες σχόλια).
Υ. Γ. Έχω κάνει αγωγή στην κυρία αυτή και στην εφημεριδα της (εκδικάζεται σε λίγους μήνες). Πολλές φορές έχει αποπειραθεί να δολοφονήσει τον χαρακτήρα μου με ψευδή και συκοφαντικά ρυπαρογραφήματα.
Ραντεβού στη μαγευτική Ευελπίδων, λοιπόν".