ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ποιος θα πάρει τη «θέση» του Αυτιά στον ΣΚΑΪ


Στάση αναμονής τηρεί ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς με ορίζοντα την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την Ευρωβουλή (με την ΝΔ) ώστε να σταματήσει τις εκπομπές του στον ΣΚΑΪ.Στο μεταξύ, όπως γράφει topontiki, στο κανάλι του Φαλήρου τα στελέχη του έχουν αρχίσει τη διερευνητική διαδικασία για την διάδοχή του, ώστε η πρωινή τρίωρη ζώνη του Σαββατοκύριακου να «κλείσει» για τη σεζόν 2024-2025. 
Σε κάθε περίπτωση, το «κενό» που θα δημιουργηθεί στις αρχές Μαΐου έως το τέλος της σεζόν εφόσον ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος, θα καλυφθεί «εκ των έσω», όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν.
Λέγεται πως στον Σκάι θα ήθελαν τη Φαίη Μαυραγάνη να αποτελεί την διάδοχη κατάσταση στη μετά Αυτιά εποχή. Η Μαυραγάνη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει, εξηγώντας τον λόγο της μετακίνησης της- και της ομάδας της- από το Open στον ΑΝΤ1, πως «όταν μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ να φύγω από ένα κανάλι για λόγους που εγώ έκρινα, στάθμισα από αυτά που είχα στα χέρια μου τι με ευχαριστεί να κάνω. Θέλω να περνώ καλά εκεί που είμαι».
Η συνεργασία ΑΝΤ1 – Μαυραγάνη με ορίζοντα διετίας άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχε ανακοινωθεί ένα μήνα νωρίτερα. Μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές επιβεβαιώσουν την κοινή επιθυμία τους για συμπόρευση.