ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Τα φαβορί για τη θέση του διευθυντή στην Ελευθεροτυπία


Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την (επαν)έκδοση της Ελευθεροτυπίας, ο τίτλος της οποίας πέρασε ως γνωστό, στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οριστική απόφαση για το αν η εφημερίδα θα βγει πριν τις ευρωεκλογές ή το φθινόπωρο δεν έχει ληφθεί, εξ όσων ακούγονται.
Σύμφωνα με topontiki.gr για τη θέση του διευθυντή ακούγεται το όνομα του Αντώνη Καρακούση (σύμβουλος έκδοσης του «Βήματος») ενώ ο Σήφης Πολυμίλης θεωρείται πιθανό ότι θα είναι στο ηγετικό σχήμα.
Ο Πολυμίλης υπήρξε επιτελικό στέλεχος της Ελευθεροτυπίας με εκδότη τον Κίτσο Τεγόπουλο «πέρασε» στο «Βήμα» επί ΔΟΛ, έως τη στιγμή που μπήκε το λουκέτο, συνέχισε στους δημοσιογραφικούς τίτλους όταν αποκτήθηκαν από την Alter Ego Media και για περίπου 18 μήνες (Μάρτιο 2020- Αύγουστο 2021) διετέλεσε επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Επίσης για την επανέκδοση της «Ε» συζητούνται ορισμένα ονόματα της παλιάς Ελευθεροτυπίας, ώστε να δοθεί σήμα στους παραδοσιακούς αναγνώστες, ότι η εφημερίδα θα κινηθεί στις αρχέγονες ράγες της, δημοσιογραφικά και πολιτικά.