ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Επίθεση Πολάκη στον γελοιογράφο της «Καθημερινής» Ηλία Μακρή


Επίθεση κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης με αφορμή σκίτσο που αφορούσε το πρόσωπό του και δημοσιεύτηκε στο φύλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις και ύβρεις κατά του σκιτσογράφου ενώ επισυνάπτει και φωτογραφία του σκιτσογράφου.


Το κείμενο της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη:
«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα ! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος,λέει, της «σοβαρής» Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα ,εκει θα έχεις πέραση! ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά... Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο «Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση 
ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)»

Το επίμαχο σκίτσο του Μακρή που προκάλεσε την επίθεση Πολάκη:


Ανακοίνωση για την επίθεση Πολάκη σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για «κατάπτυση πρακτική» και στηλιτεύει την απουσία αντίδρασης καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.