ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Tρεις κι ο... Κασσελάκης


Ζητήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουν οικονομικά τα ΜΜΕ του κόμματος, ώστε να πληρωθεί το δώρο των Χριστουγέννων (τον Δεκέμβριο πρέπει να καταβληθούν δύο μισθοί – το δώρο ως τις 21 Δεκεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου ο μηνιαίος μισθός) μέχρι να μπει η κρατική επιδότηση και… μόλις τρεις ανταποκρίθηκαν!
Σύμφωνα με τη στήλη Confidential του in.gr με δεδομένο το σοβαρό πρόβλημα που υπήρχε και υπάρχει στην εκδοτική εταιρεία Left Media ΑΕ, στην οποία ανήκουν η εφημερίδα «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο», από τους αρμοδίους κομματικούς παράγοντες υποδείχθηκε στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη ότι ο ένας τρόπος για να χρηματοδοτηθεί η Left Media AE ήταν να γίνει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Ζητήθηκε από τους βουλευτές να συμμετάσχουν και – μόνο – τρεις ευαισθητοποιήθηκαν! Αυτά τα χρήματα προωθήθηκαν στην κομματική επιχείρηση μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. 
Κι ο άλλος ήταν, μου λένε, μία εταιρεία του προέδρου να δανείσει στην Left Media AE – δηλαδή εταιρεία προς εταιρεία – ένα ορισμένο ποσό. Ηταν ένας τρόπος για να γίνουν τα πράγματα νόμιμα και να υπάρξει διαφάνεια! Κι αυτό πράγματι συνέβη. Μία εταιρεία του κ. Κασσελάκη δάνεισε 250.000 ευρώ στην Left Media AE. Το δώρο καταβλήθηκε και θα καταβληθεί και ο μισθός στις 31 Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου τακτοποιήθηκαν εγκαίρως όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του κόμματος. Κι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει καμία οφειλή.
 Τώρα τι θα γίνει με τα κομματικά μέσα στη διάρκεια του 2024; Εχει ο Θεός….