ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

«Η δική μας πόλη» θυμάται τον Λέοναρντ Κοέν


Στον Λέοναρντ Κοέν είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Η δική μας πόλη» με τον Θέμη Ροδαμίτη, που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, και σε επανάληψη το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στις 05:00 ώρα Ελλάδας, από τη Φωνή της Ελλάδας.
Ο συνθέτης, συγγραφέας και τραγουδοποιός άφησε μια σημαντική κληρονομιά, τόσο για το έργο του όσο και για τον ποιητικό τρόπο ζωής του. Στην εκπομπή ακούγονται τα δικά του λόγια για πολλά από αυτά που πίστεψε, αγάπησε και έζησε.
Στο στούντιο, η ποιήτρια Μυρσίνη Γκανά μιλάει για τον «δικό της Κοέν» και ο τραγουδοποιός Θέμης Ανδρεάδης αναφέρεται στη σχέση του Κοέν με τον μεγάλο του έρωτα, την Ύδρα, αλλά και στην αγάπη τη δική του για εκείνον.
«Κανείς δεν κυριαρχεί στην καρδιά. Κανείς δεν κυριαρχεί στον έρωτα. Κατά μία έννοια είμαστε όλοι ερασιτέχνες σε αυτά τα ζητήματα και πρέπει να ξεκινούν από την αρχή κάθε μέρα. Δεν υπάρχει εγγύηση πως η σχέση που είχαμε χθες πρόκειται να είναι, όταν ξυπνήσουμε αύριο, η ίδια σχέση» έχει γράψει ο Λέοναρντ Κοέν.
Επιμέλεια-παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης
Μετάδοση: Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, 20:00-21:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, 05:00-06:00 ώρα Ελλάδας