ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Στον ΣΚΑΪ ανήκει η θωρακισμένη Μερσεντές στην οποία εκτέλεσαν τον Β. Ρουμπέτη


Το θωρακισμένο όχημα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής μαφιόζικης επίθεσης  όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο με 45 σφαίρες στον Κορυδαλλό ανήκει στον όμιλο «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ) από το 2010, αλλά όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Ο ένας εκ των δολοφονηθέντων, ο Βασίλης Ρουμπέτης, ήταν γνωστός στις Αρχές για τις διασυνδέσεις του με νονούς της νύχτας ενώ είχε στενή σχέση με ηγετικό μέλος της Greek Mafia.
Ο 30χρονος κουνιάδος του, τον οποίον οι εκτελεστές «γάζωσαν» μέσα στο γκαράζ, φέρεται να ήταν οδηγός του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στα Δερβενοχώρια το Πάσχα του 2022.
Ο Β. Ρουμπέτης ήταν οργανωμένος οπαδός της Θύρας 7 του Ολυμπιακού που είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία (κάθειρξη 12 ετών καθώς κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση) τον Ιούλιο του 2012. 
Οπως γράφει το zougla.gr  οι έρευνες για την διπλή δολοφονία συνεχίζονται και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα των συνθηκών της εκτέλεσης των δύο αντρών. Μάλιστα, οι πολλές σφαίρες που βρέθηκαν σε όλο το σώμα του Βασίλη Ρουμπέτη δείχνουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο 38χρονος είχε κατεβάσει λίγο το τζάμι του οχήματος και έτσι βρήκε την ευκαιρία να βάλει μέσα το πολεμικό όπλο και να ανοίξει πυρ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο θύμα.
Οπως αναφέρει η ΕΡΤ οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν πως το διπλό συμβόλαιο θανάτου που εκτέλεσαν οι δολοφόνοι με το τζιπ αποτελεί μέρος του «πόλεμου» ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας ενώ εκτιμούν ότι ανοίγει ένα νέο κύκλο αίματος στους κόλπους της Greek Mafia.