ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Aπόλυτο αφεντικό στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας


Ο Κωνσταντίνος Ζούλας είναι εκείνος που θα αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο παραιτηθείς Γιώργος Γαμπρίτσος, στη διοίκηση της ΕΡΤ. Με 5 ψήφους υπέρ, 0 κατά και μια αποχή, εκείνη του εκπροσώπου των εργαζομένων, Γιάννη Δάρρα, ο πρόεδρος του ραδιοτηλεοπτικού φορέα θα ασκεί και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου, μέχρι να βρεθεί το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα είναι, προσωρινά, και εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της ΕΡΤ.
Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική θέση εντός του Ραδιομεγάρου, η οποία είναι κενή. Από τον Οκτώβριο δεν έχει βρεθεί άτομο για να αναλάβει το πόστο του εντεταλμένου διευθυντή προγράμματος, στο οποίο βρισκόταν η Χρύσα Μασούρου, ενώ από τα τέλη Μαϊου έχει μείνει «ορφανό» και το πόστο του διευθυντή μάρκετινγκ στο οποίο βρισκόταν η Κωνσταντίνα Κουτρούλη. Αμφότερες έφυγαν με προορισμό το Open.
- με πληροφορίες από το e-tetradio