ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ενας ακόμη δημοσιογράφος -σύμβουλος Μητσοτάκη- υποψήφιος με τη ΝΔ


Στο πλαίσιο της εκλογικής ετοιμότητας, τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν αρχίσει να καταρτίζονται από την άνοιξη, πλέον “κλειδώνουν” ώστε το κυβερνών κόμμα και οι υποψήφιοι να είναι έτοιμοι για πιθανές πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.
Η ανακοίνωση τεσσάρων γυναικών υποψηφίων στις αρχές Ιουνίου είχε δείξει άλλωστε πως όσο και να διέψευδε τα εκλογικά σενάρια το Μαξίμου, ταυτόχρονα ετοιμαζόταν για όλα τα ενδεχόμενα.
[...]
Στη Λέσβο υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι ο πρώην δημοσιογράφος και σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής, Ιάσων Πιπίνης, ο οποίος το 2019, είχε πάρει συνέντευξη από τον Χουάν Γκουαϊδό συνέντευξη από τον Χουάν Γκουαϊδό, τον άνθρωπο που αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας από την Εθνοσυνέλευση. Τότε βεβαίως οι ΗΠΑ στήριζαν Γκουαϊδό, ενώ πλέον τα έχουν βρει με το Μαδούρο λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης.

- από ρεπορτάζ της Βίκυς Σαμαρά στο news247 ΕΔΩ