ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

O Μπέρνι Σάντερς πουλάει φούτερ με την viral φωτογραφία και μαζεύει χρήματα για τους φτωχούς


Ο εμβληματικός Μπέρνι Σάντερς ξαναχτύπησε. Αντιλαμβανόμενος ότι η φωτογραφία του με τα γάντια έχει γίνει talk of the earth σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί για να εξασφαλίσει κονδύλια.. για τους φτωχούς του Βερμόντ.
Έτσι, σε χρόνο ντε τε, έβαλε τη φωτογραφία του με τα γάντια που έχει γίνει viral σε φούτερ το οποίο πουλά μέσα από το site του.
Το φούτερ πωλείται προς 45 δολάρια και όλα τα χρήματα πηγαίνουν στην οργάνωση της Meals on Wheels. Και εννοείται ότι ξεπούλησαν σε χρόνο ρεκόρ! 
Πρόκειται για μια οργάνωση που προσπαθεί να καταπολεμήσει τη φτώχεια, την πείνα και την κοινωνική απομόνωση των ηλικιωμένων.
Παραδίδει γεύματα καθημερινά σε ηλικιωμένους στο σπίτι τους, οι οποίοι είτε δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είτε δεν μπορούν να τα προετοιμάσουν.
Ο ακομπλεξάριστος Μπέρνι όταν ο πρώτος που τρόλαρε τον εαυτό του όταν διαπίστωσε τι γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα.Η φωτογραφία με τα γάντια και το χακί μπουφάν έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 2 εκατομμύρια memes και σίγουρα θα είναι η μοναδική που θα θυμούνται όλοι για πάντα από την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν.

- πηγή: avgi