ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

10+1 πράγματα που έμαθα από τον βιασμό της Σοφίας Μπεκατώρου (και τα συνακόλουθα…)


Αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες, εδώ ο ρεπόρτερ Ξανθάκης καταθέτει τις εντυπώσεις του από το μεγάλο στόρι των ημερών:
1) Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Εκτός αν δηλώσεις θύμα βιασμού, οπότε απαιτούνται χαρτιά και ντοκουμέντα.
2) Άμα είσαι ξένος και βιαστής, πέφτουν χίλιες κατάρες το λεπτό. Άμα είσαι Έλληνας και βιαστής, πέφτουν όλοι απ’ τα σύννεφα.
3) Όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Εκτός κι αν είναι οικογενειάρχες, οπότε και να αποδειχθεί το ενάντιο πάλι αθώοι είναι.
4) Άμα είσαι κρετίνος, βάζεις τα πάντα στο ζύγι. Ακόμη και την τραγωδία της Μπεκατώρου, με την τραγωδία της μικρής Μυρτώς.
5) Δεν είμαστε φτιαγμένοι όλοι, από το ίδιο υλικό. Άλλοι θα βγουν αμέσως να μιλήσουν για το δράμα τους κι άλλοι σε είκοσι χρόνια. Δικαίωμά τους είναι, οι τραγωδίες δεν έχουν χρονόμετρο.
6) Άμα είσαι πιο δεξιός κι απ’ τον πρωθυπουργό, έχεις δικαίωμα στην άποψη. Άμα δεν είσαι, σύρε να βρεις το δίκιο σου στα πανελάδικα.
7) Έντεκα χρονών, τρέχεις για μπέργκερ όχι για γαμπρό.
8) Ολυμπιονίκης ήταν η Μπεκατώρου κι άκουσε τα μύρια όσα. Σκέψου να ήταν κοινή θνητή, τι θα της σούρνανε!
9) Είδαν οι κροκόδειλοι τα δάκρυα του Αυγενάκη και ξέσπασαν σε αυθόρμητα χειροκροτήματα.
10) Δεν ξέρω για τώρα, αλλά μια εποχή προτιμότερο ήταν να στείλεις την κόρη σου σκλάβα στον ISIS, παρά να κάνει πρωταθλητισμό στην ελληνική ιστιοπλοΐα.
10 + 1) Άμα σε παίρνει στο ψιλό κι ο Φαήλος Κρανιδιώτης…

- το κείμενο του Χρ. Ξανθάκη είναι από το newpost