ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Καϊλή για… αντιπρόεδρος


H Εύα Καϊλή έχει αρκετές πιθανότητες στο να αναλάβει αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, μία θέση αναμφισβήτητα υψηλή για τη Θεσσαλονικιά πολιτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της..στήλης «Θεωρείο» της Καθημερινής, για να γίνει κάτι τέτοιο, πάντως, θα πρέπει οι μεγάλες πολιτικές ομάδες να μην κατεβάσουν κάποια γυναίκα, και έτσι η Καΐλή, που στηρίζεται πολύ από τους Σοσιαλιστές να καταλάβει το αξίωμα.
Η Εύα, πάντως, δεν στηρίζεται μόνο από τους Ευρωπαίους, αλλά όπως γράφει η Καθημερινή, και από το κόμμα της. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, δεδομένου πως οι σχέσεις της με τη Χαρ. Τρικούπη είναι διαχρονικά κακές, αλλά ενόψει εκλογών φαίνεται πως η Φώφη κάνει διάφορα ανοίγματα, μεταξύ των οποίων και στην Καϊλή. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά, αφού αν θυμάστε και τον Σεπτέμβριο του 2018 υπήρξε προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών με αντικείμενο συζήτησης τότε, την κάθοδο της Καϊλή στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η άποψη του «Θεωρείου», πάντως, είναι πως η Εύα αφού έχει αποκλείσει δική της υποψηφιότητα –για τώρα– θα κινηθεί προς Ανδρέα Λοβέρδο. Ηδη, φίλοι της στη συμπρωτεύουσα έχουν αρχίσει να κινούνται υπέρ του Ανδρέα.