ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Το ένστικτο του Γ. Παπαχρήστου και η απαισιοδοξία του Μιχ. Ιγνατίου


Αν και δεν έχει, λέει, το κληρονομικό χάρισμα «όπως ο περίφημος Χορταρέας με την απίθανη ανεμοδαρμένη χαίτη», ο Γιώργος Παπαχρήστου στο άρθρο του στα Νέα προβλέπει ότι οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας, αυτή τη φορά θα πάνε καλά. Αναφέρει ότι δεν έχει πληροφορίες.. γι’ αυτό, αλλά το υπαγορεύει το ένστικτό του και, ακόμα, «είναι κάτι μικρά γεγονότα, σαν ψηφίδες που εμφανίζονται εδώ και εκεί που δείχνουν ότι κάτι αλλάζει». 
Αντίθετα, δεν είναι αισιόδοξος ο Μιχάλης Ιγνατίου στο άρθρο του στο hellasjournal.com: «Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο διεξάγονται οι ερευνητικές για τις θαλάσσιες ζώνες, και η Πενταμερής Διάσκεψη για το Κυπριακό είναι για να εξυπηρετηθεί η Τουρκία σε πολλαπλά επίπεδα», αναφέρει.
Τα Νέα, όπως και η Εφημερίδα των Συντακτών, είχαν βασικό θέμα στις εκδόσεις τού Σαββατοκύριακου τις διερευνητικές επαφές, με αφιέρωμα οκτώ σελίδων και 13 άρθρα Ελλήνων και Τούρκων αναλυτών. 
- περισσότερα στο harddog ΕΔΩ