ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ολόιδιες: οι αδερφές Μάνδρου και η έκπληξη του Καμπουράκη


Ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε την έκπληξη στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής, παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό τη δίδυμη αδελφή της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου,.. Χριστίνα. Οι δύο αδελφές που μοιάζουν σαν σταγόνες νερό έχουν και πανομοιότυπη χροιά στη φωνή τους.
«Όταν ήμασταν μικρές μοιάζαμε πάρα πολύ, πολύ περισσότερο» σχολίασε στην εκπομπή η Ιωάννα Μάνδρου.
Μάλιστα είναι τέτοια ήταν η ομοιότητά τους, που ακόμη και οι γονείς τους δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια. «Σε μικρή ηλικία δεν μας ξεχώριζαν ούτε οι γονείς μας. Γι’ αυτό είχε καθιερωθεί να απαντάμε και στα δύο ονόματα. Οι συμμαθητές μας δεν μας ξεχώριζαν και μας αποκαλούσαν με κοινό όνομα γιατί είχαν αγανακτήσει. “Κορίτσια”…» σημειώνει η Χριστίνα Μάνδρου, η οποία είναι επίσης στο χώρο της δικαιοσύνης, αφού είναι συμβολαιογράφος.
Οι δύο γυναίκες αποκαλύπτουν πως από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, μέχρι και σήμερα, είναι αχώριστες. «Ήμασταν ίδιο τμήμα και στο ίδιο θρανίο όλα τα χρόνια. Εμείς Δημήτρη μια φορά μας χωρίσανε στις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίναμε στην Πάτρα. Πρώτο μάθημα στην έκθεση, έγραψα «9» από το άγχος» εκμυστηρεύτηκε η Ιωάννα Μάνδρου.
Το μόνο στο οποίο δεν τα βρίσκουν, όπως λένε οι δίδυμες, είναι τα πολιτικά. «Με τα πολιτικά τσακωνόμαστε λίγο, έχουμε μια μικρή διαφορά» αναφέρουν οι αδερφές Μάνδρου. - πηγή: topontiki