ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

«O Μπογδάνος και οι φίλοι του ας αποστείλουν τα βιογραφικά τους στην ΕφΣυν»

"Αν θέλουν πραγματικά ο Μπογδάνος και οι φίλοι του να αναλάβουν την διεύθυνση και την αρχισυνταξία της «Εφ.Συν.» ας αποστείλουν τα βιογραφικά τους, να τα εξετάσουμε και να τους ειδοποιήσουμε, αν υπάρξει κάποιο κενό. Προς το παρόν εμείς, οι 140 συνεταιριστές εργαζόμενοι αποφασίζουμε πως πορευόμαστε, με δημοκρατικές διαδικασίες που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει. Και είμαστε..
υπόλογοι μόνο απέναντι στους αναγνώστες μας".
Αυτό γράφει η Αρτεμις Σπηλιώτη της Εφημερίδας των Συντακτών με αφορμή το ότι μετά την «επιδρομή» ομάδας του «Ρουβίκωνα» στην είσοδο της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου Αρης Πορτοσάλτε, "η εφημερίδα έχει γίνει στόχος μιας χυδαίας επίθεσης που εκπορεύεται κυρίως μέσω εκπομπών του ΣΚΑΪ, αλλά και του πρώην συνεργάτη του και νυν βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου"...
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο που υπογράφει η Αρτεμις Σπηλιώτη στο efsyn.gr υπό τον τίτλο «Καταδικάζω τη βία, απ' όπου κι αν προέρχεται, εκτός αν είναι εκ δεξιών...»:
Τώρα που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το «αποκάλυψε» είναι πραγματικά μάταιο να μην το παραδεχόμαστε. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» δεν είναι όπως όλες οι άλλες
εφημερίδες.
Το μεσημέρι, που τα άλλα επιτελεία κάνουν σύσκεψη για τη θεματολογία και προετοιμάζουν το φύλλο της επόμενης ημέρας, εμείς καταστρώνουμε τα σχέδια καταδρομικών επιθέσεων και κατάληψης του Υμηττού όπου θα στηθεί το αρχηγείο της Επαναστατικής Κυβέρνησης.
Την ίδια ώρα οι ...νέοι προπονούνται στη συγγραφή του συνθήματος «Η βλακεία είναι ανίκητη» με σπρέι σε τοίχο (προς το παρόν οι επιδόσεις είναι θλιβερές καθώς ο καλύτερος χρόνος είναι 10 λεπτά).
Ταυτόχρονα 5-6 άτομα προπονούνται στο πέταγμα «τρικακίων» υπό συνθήκες «είναι αρχαίο το ασανσέρ και πρέπει να πάμε από τις σκάλες» και τρόπους διαφυγής ανάμεσα σε μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα και πεζοδρόμια που έχουν καταληφθεί από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Στα γραφεία, γράφονται προκηρύξεις και εφημερίδες τοίχου, με πλούσια επαναστατική θεματολογία όπως: «Η χρησιμότητα των ηλιθίων στο ελληνικό πολιτικό σύστημα», «Η επίπτωση της τιμής του πασατέμπου στα οικονομικά του αντάρτικου πόλεων», «Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για την πλευστότητα των φελλών» κ.α.
Για ξεκάρφωμα βγάζουμε και μια εφημερίδα. Αποκαλύπτουμε κάτι «μαϊμού» πτυχία υπουργών, γράφουμε ρεπορτάζ για υπουργούς που «αδειάζουν» ο ένας τον άλλον. Αλλά πολλές φορές «ξεφεύγει» το πράγμα και ...καρφωνόμαστε και γράφουμε για ανθρώπινα δικαιώματα, για «κότες» χρυσαυγίτες στα δικαστήρια, για τη δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου, για «ντου» σε σπίτια «υπόπτων» με πιτζάμες κ.λπ, κ.λπ.
Είναι σαφές λοιπόν ότι είμαστε η πιο ισχυρή, η πιο αποτελεσματική ομάδα. Όταν όλοι οι άλλοι βγάζουν απλώς μια εφημερίδα εμείς προετοιμάζουμε και την επανάσταση.
Αν θέλουν πραγματικά ο Μπογδάνος και οι φίλοι του να αναλάβουν την διεύθυνση και την αρχισυνταξία της «Εφ.Συν.» ας αποστείλουν τα βιογραφικά τους, να τα εξετάσουμε και να τους ειδοποιήσουμε, αν υπάρξει κάποιο κενό.
Προς το παρόν εμείς, οι 140 συνεταιριστές εργαζόμενοι αποφασίζουμε πως πορευόμαστε, με δημοκρατικές διαδικασίες που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει. Και είμαστε υπόλογοι μόνο απέναντι στους αναγνώστες μας.
Όποιος ονειρεύεται τα «Επίκαιρα» στον κινηματόγραφο μπορεί να αλλάξει πλευρό και να συνεχίσει τον ύπνο του... αδίκου.