ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πρετεντέρης δεν εμπιστεύεται το νέο MEGA

…για να εντάξει την “Ανατροπή” στο πρόγραμμα του καναλιού

Μόνο ως έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να ερμηνευθεί η απουσία της ιστορικής εκπομπής “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη από το πρόγραμμα του νέου MEGA. Προφανώς ο δημοσιογράφος εκτίμησε ότι σε αυτήν τη φάση δεν είχε λόγο να ρισκάρει και να βγάλει την εκπομπή του στον “αέρα”, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει ένα..
αμιγώς πολιτικό talk show από το πρόγραμμα.
Προφανώς ο δημοσιογράφος θα περιμένει πρώτα να βρει τα “πατήματα” του ο σταθμός και στη συνέχεια, δηλαδή από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα δώσει το πράσινο φως ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα η “Ανατροπή”.
Το γεγονός βέβαια ότι ο δημοσιογράφος δεν εμπιστεύεται το κανάλι, πριν αυτό πάρει σχήμα και μορφή στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον, δεν μπορει να περάσει απαρατήρητο… Η ομάδα των παρουσιαστών που καλούνται να το υπερασπιστούν στα πρώτα του βήματα, όχι μόνο έχει μηδαμινές αναφορές στο παλιό Mega, επιπλέον η πλειοψηφία της – κατά κοινή ομολογία, δεν θεωρείται α’ εθνική! Για αυτό και το στοίχημα, μεταξύ άλλων, είναι και πόσα από τα πρόσωπα που θα βγουν αυτήν τη στιγμή μπροστά θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν.
Βεβαίως ο Γιάννης Πρετεντέρης θα είναι, όπως ακούγεται, ανάμεσα στα πρόσωπα των βασικών σχολιαστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά εκεί το ρίσκο το παίρνουν άλλοι…
- από το enimerosi24