ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

O Μαρινάκης, η γκέλα και τα «ποδοσφαιρικά περιττώματα»

Εντονη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το 0-0 στον Βόλο

Την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε η βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού στον Βόλο σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ με προσωπική του δήλωση που διαβάστηκε live στη Nova από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΕ,..
Νίκο Γαβαλά, επιτίθεται κατά πάντων με προσωπικές αναφορές.
Σε προσωπική δήλωση του ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρει τα εξής:
«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδόσφαιρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.
Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά "περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Σύρραξη Μπέου - Καραπαπά 

 Ενταση προκλήθηκε στη διάρκεια του α' ημιχρόνου της αναμέτρησης του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Κώστας Καραπαπάς και ο Αχιλλέας Μπέος (o δήμαρχος Βόλου δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ως... διερμηνέας), είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μπροστά από τους πάγκους των δύο ομάδων...
Η σύρραξη προκλήθηκε όταν σύσσωμος ο πάγκος του Ολυμπιακού λίγο μετά το 30' σηκώθηκε για να διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή Φωτιά για ένα ακυρωθέν γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ από το 17'. Η κίνηση αυτή των «ερυθρόλευκων» προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γηπεδούχων, οι οποίοι προεξάρχοντος του δήμαρχου Βόλου, ο οποίος δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας, διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Μπέος και Καραπαπάς είχαν τετ α τετ και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, την ώρα που ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά. Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλλε και τους δύο.