ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Ρεπόρτερ μαθαίνει ότι κέρδισε το λαχείο και «παραιτείται» live...

...αλλά το ποσό ήταν τελικά μικρό  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ισπανίδα ρεπόρτερ Ναταλία Εσκουδέρο του καναλιού RTVE ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση πως δεν θα πήγαινε την επόμενη μέρα στη δουλειά, κρατώντας στο χέρι της ένα νικητήριο δελτίο της χριστουγεννιάτικης λοταρίας El Gordo.
Η ρεπόρτερ της δημόσιας ισπανικής τηλεόρασης, ξαφνικά άρχισε να..
πανηγυρίζει φωνάζοντας με ενθουσιασμό στην κάμερα, μόλις ανακοινώθηκαν τα νούμερα για το τζακποτ των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Κραδαίνοντας το δικό της δελτίο, η Εσκουδέρο γύρισε στον φακό και είπε χαρακτηριστικά «δεν έρχομαι αύριο για δουλειά! Η Ναταλία δεν δουλεύει αύριο!»
Το περιστατικό συνέβη στις 22 Δεκεμβρίου αλλά η ιστορία είχε και συνέχεια, όταν έγινε γνωστό πως, λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού νικητών που θα μοιράζονταν τα χρήματα, η δημοσιογράφος κέρδισε μετά βίας 5.000 ευρώ.
Η Εσκουδέρο απολογήθηκε δημοσίως, μέσω Twitter, λέγοντας πως είχε μετανιώσει που με την αντίδρασή της «έδωσε την εντύπωση» ότι παραιτείται από την δουλειά της. «Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα, για προσωπικούς λόγους και είναι η πρώτη φορά που η θεά Τύχη μου χαμογέλασε», έγραψε, υποστηρίζοντας πως δεν έλεγε ψέματα όταν φώναζε ότι δεν σκοπεύει να πάει στη δουλειά, αφού είχε αποφασίσει να πάει για διακοπές.
Αρκετοί τηλεθεατές πάντως δεν πείστηκαν από την εξήγησή της και την επέκριναν που, με τη στάση της, τους έκανε να πιστέψουν ότι είχε κερδίσει τα 4 εκατομμύρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παραιτείται από τη δουλειά της. Λίγα λεπτά μετά την αρχική μετάδοση, η Εσκουδέρο εμφανίστηκε εκ νέου στις οθόνες, κάνοντας μία χαρακτηριστική χειρονομία με την οποία έδειχνε να «ράβει» τα χείλια της.
Πηγή: lifo.gr