ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Λουκέτο σε πολυεθνική αλυσίδα ένδυσης στην Ελλάδα

Παρελθόν αποτελεί πολυεθνική αλυσίδα ένδυσης στην Ελλάδα καθώς εδώ και λίγες ημέρες μπήκε λουκέτο στο μοναδικό κατάστημα που είχε αναπτύξει στην χώρα μας, στην οδό Ερμού. Σχεδόν τρία χρόνια μετά την θορυβώδη έλευση της στο κέντρο της Αθήνας το κατάστημα της αλυσίδας διέκοψε την λειτουργία του μετά από την πτώχευση της μητρικής στην Αμερική.
Το τελευταίο διάστημα το.. κατάστημα της Forever 21 (περί αυτής ο λόγος) στην Ερμού παρουσιάζε εικόνα εγκατάλειψης καθώς είχε πλέον σταματήσει να τροφοδοτείται με εμπόρευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του New24/7 πριν από ένα χρόνο είχε περάσει από τα χέρια της ελληνικής Teren Management Europe (σ.σ. η εταιρεία είχε το master franchise για 16 χώρες) στην μητρική.
Στους αρχικούς στόχους της εταιρείας στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές ήταν η ταχεία ανάπτυξη και το μόνο εμπόδιο σε αυτή ήταν η αδυναμία εύρεσης μεγάλων εμπορικών χώρων. Συγκεκριμένα για την χώρα μας σχέδια υπήρχαν για επέκταση στην Θεσσαλονική ενώ προβληματική ήταν στην Αθήνα η δημιουργία καταστήματος σε Mall λόγω το παραπάνω προβλήματος.
Το ακίνητο όπου φιλοξενούνταν έως πρόσφατα η Forever 21 στον αριθμό 46 της Ερμού ανήκει στον όμιλο Olympia του Πάνου Γερμανού και αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά ελεύθερα κτήρια στο κέντρο της πόλης. Το λουκέτο αυτό έρχεται να προστεθεί σε ένα ακόμη ηχηρό φέτος για το ιστορικό κέντρο, αυτό της Notos Home στην πλατεία Κοτζιά τον περασμένο Φεβρουάριο.

- από ρεπορτάζ του Κ. Χριστοδούλου στο news247