ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Σκουρλέτης: Το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί

«Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος από ΜΜΕ και αυτό ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατηγορώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την ήττα.
Ο Σκουρλέτης μιλώντας στο Action 24 ανέφερε πως το το εμπάργκο των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στον ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί.
«Εχουμε συγκεκριμένα μέσα.. που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας», είπε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον ΣΚΑΪ:
«Από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο. Η κυρία Δουρου πήγε γιατί αφορούσε την θεσμική λειτουργία των debates. Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν, όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση».