ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Στάθης για Αρκά: Αυτά πίστευε πάντα, απλά τώρα τα λέει

Στο ραδιόφωνο του Νews 24/7 στους 88,6 μίλησε ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος ο οποίος δεκαετίες τώρα παραμένει πιστός στο πολιτικό σκίτσο.
Ο ίδιος τοποθετήθηκε για την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές με το Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα πολιτικά σκίτσα του Αρκά, με αφορμή το πρόσφατο..
"ατόπημα" του τελευταίου.
Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το χθεσινό σκίτσο που αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook ARKAS -The Original Page και προκάλεσε πολλές αντιδρασεις, ο Στάθης είπε:
"Ο Αρκάς έχει το χιούμορ του, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και να κρίνεται για αυτή, σε μερικούς δεν αρέσει η γνώμη του Αρκά. Πάντα αυτά πίστευε, αυτά έλεγε πάντα. Εγώ είμαι αριστερός εκείνος έχει άλλες απόψεις. Δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς ότι άλλαξε.
Φαίνεται πως τελευταία ερεθίστηκε από την πολιτική. Είναι ένας σκιτσογράφος ο οποίος παλαιότερα δεν ασχολείτο με την πολιτική, τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί. Αυτό που μπορεί ενδεχομένως να του καταλογίσει κανείς είναι ότι προσέγγισε την πολιτική με υπεροψία. Παλαιότερα έλεγε πως δεν ασχολείται με την πολιτική και αυτό το θεωρούσε κάτι το ωραίο. Αντιθέτως, όλοι πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική και να διατυπώνουν τη γνώμη τους".


- περισσότερα στο news247.gr