ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Αναζητείται σοβαρός διευθυντής...

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ο Μένιος Φουρθιώτης για να βγάλει στα περίπτερα τα "Αποκαλυπτικά" του, το tabloid που ο ίδιος εχει προαναγγείλει απο τότε που αποχώρησε εν μέσω εντάσεων και μηνύσεων απο το κανάλι "Open".
**
ΣΕ ΘΕΣΗ εκκίνησης και η συντηρητική νέα "Απογευματινή" υπο τον Χρίστο Μουλίνο, στα..
γραφεία της εφημερίδας "Παρασκήνιο" (του Ν. Καραμανλή) στην Συγγρού. Τρέχουν κι αυτοί να προλάβουν τις ραγδαίες, λένε, πολιτικές εξελίξεις.
**
ΑΝΑΖΗΤΕΙ σοβαρό διευθυντή, αλλα δεν βρίσκει, κεντροδεξιό "μαγαζί" η ιδιοκτησία του οποίου πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο. Φαίνεται πως ανοίχθηκε πολύ ο...τραχανάς και τώρα δεν μαζεύεται.
**
EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ η ακριβή έκδοση των "Παραπολιτικών" με το "διάσημο" περιοδικό Playboy που επανακυκλοφόρησε με την εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη. Να δούμε τώρα ποιός θα κάνει κίνηση για το Penthouse...
**
ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ η φημολογία για την πώληση ενημερωτικού ραδιοσταθμού μεγάλου μιντιακού ομίλου στον Ιβάν Σαββίδη που επιθυμεί, λέει, διακαώς να προσθέσει κι ένα σοβαρό ραδιόφωνο στα Μέσα που ήδη διαθέτει.