ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;

Ο Αποστόλης (τηςΕλληνοφρένειας) και ο ΧρυσΑυγίτης

Το Σάββατο το βράδυ στο κατάμεστο Κρεμλίνο του Πειραιά, στην παράσταση του... Τσολιά, ανάμεσα στο κοινό υπήρχε κι ένας που ψήφισε Χρυσή Αυγή.
Το είπε ο ίδιος δημοσίως δηλαδή, το είπε στον Αποστόλη. όταν ο τελευταίος κατέβηκε στο κοινό για live κουβέντα μαζί του. Το.. συνηθίζει στις παραστάσεις του ο Αποστόλης, παίρνει το μικρόφωνο και πηγαίνει στο κοινό προκειμένου να ανταλλάξει δυο λόγια.
Τον είδε λοιπόν από μακριά ο Τσολιάς, είχε και τσιγκελωτό μουστάκι, «εσείς τι ψηφίζετε;» τον ρώτησε. «Χρυσή Αυγή» απάντησε αυτός χωρίς να ντρέπεται προφανώς. «Πάγωσε» όλο το μαγαζί μπορώ να σας πω. Ευτυχώς ο Αποστόλης ήταν -όπως πάντα- ετοιμόλογος: «Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;» του είπε κατάμουτρα. Δεν κατάλαβε τίποτε ο οπαδός της Χρυσής Αυγής (δεν περίμενα και τίποτε άλλο εδώ που τα λέμε) και συνέχισε να γελάει (μόνος του).
Απομακρύνθηκε γρήγορα ο Τσολιάς από κοντά του αλλά δεν σταμάτησε: «Παρακαλώ το μαγαζί να του κεράσει το ποτό» είπε από μικροφώνου κοιτώντας προς το μπαρ. Και ο νοών νοείτω.
Δεν ξέρω τι συνέβη μετά, αν ο ψηφοφόρος της ναζιστικής οργάνωσης συνέχισε να βρίσκεται ανάμεσά μας. Αν έφυγε ή δεν έφυγε. Το πιο πιθανό είναι βέβαια να νόμιζε ότι ψιχαλίζει.
Θεϊκή ατάκα πάντως, έτσι; «Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;».
Δ. Κανελλόπουλος  / ΕφΣυν